Letar du efter en tjänsteleverantör för trädgårdsarbete som erbjuder perfekta designtjänster från början till slut? Vi erbjuder de bästa trädgårdsskötsellösningarna för att uppfylla dina landskapsbehov perfekt. Vår metod för tillvägagångssätt är mycket systematisk och du kan förvänta dig en drömträdgård exakt enligt dina behov och budget.

Perfekt utförande för att säkerställa optimal kundtillfredsställelse

Trädgårdsservice

Många trädgårdsarbetare har fantastiska idéer om hur en trädgård ska se ut. När det gäller att genomföra sina idéer vacklar de att leverera besvikelse. Du behöver inte oroa dig för dessa typer av problem när du anställer oss. Vi vet hur vi kan utföra våra idéer på ett framgångsrikt sätt. Våra proffs tar ansvar för ditt projekt från konceptualisering till genomförande med 100% engagemang och engagemang. De har expertis och erfarenhet för att upprätthålla kvalitetsstandarder som överträffar dina förväntningar. Vi källa material och växter noggrant och implementerar din idé idealiskt för att skapa ett vackert landskap.

Ansvariga underhållslösningar

Trädgårdsunderhåll

Du kan förvänta oss omfattande trädgårdsunderhållstjänster från oss. Vi försvinner inte efter att ha erbjudit dig bästa hjälp för att skapa en vacker och funktionell trädgård. Våra proffs är mycket bra på att erbjuda underhållstjänster som avkompost, klippa, gödsla, beskära, bevattna och svepa för att hjälpa dig att hålla din trädgård optimalt attraktiv och funktionell.

Perfekt blandning av högsta kvalitet och fantastisk prisvärdhet

Gräsmatta

Som ett av de mest kända och tillförlitliga företag för trädgårdsdesign och underhåll har vi erbjudit tjänster av högsta kvalitet till de mest kompetenta priserna. Vårt engagemang för integritet och kvalitet är tveksamt. Vi är enorma stolta över att tillgodose behoven hos ett brett spektrum av kunder. Högsta kvalitet uppfyller exceptionell kostnadseffektivitet för att leverera en otrolig användarupplevelse.

Trädgårdsarbetare med oöverträffad kompetensnivå och erfarenhet

Trädgårdsarbete

Vi har ett team av engagerade och skickliga personal med stor erfarenhet inom alla områden inom landskapsarkitektur och trädgårdsskötsel. Du kan kontakta oss med alla typer av idéer eller teman. Vi får jobbet gjort på ett exakt och ansvarsfullt sätt. Flera aspekter inklusive liten uppmärksamhet på detaljer, systematisk planering, flexibel schemaläggning och moderna tekniker gör en perfekt kombination som ger verkligt värde för pengarna. Vi arbetar som din pålitliga partner och får jobbet gjort smart och effektivt.

Om du letar efter en mycket pålitlig och känd leverantör av trädgårdsarbete i Sverige kan du kontakta oss. Vi tar hand om dina behov på det mest effektiva sättet och levererar utmärkta resultat till ett oöverkomligt pris.


FAQ

Som ett mycket etablerat och pålitligt trädgårdsföretag erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för våra kunder. Du kan kontakta oss för att möta alla typer av behov, allt från landskapsarkitektur till trädgårdsdesign, installation och underhållstjänster. Våra yrkesmän har expertis för att designa och installera olika trädgårdsarter utifrån varje kunds unika behov. Vårt ultimata mål är att säkerställa 100% kundnöjdhet. Vi får jobbet gjort med största engagemang och disciplin. Du kan förvänta oss de bästa resultaten hos oss.

Vi kan erbjuda dig flera skäl att anställa oss. Först och främst erbjuder vi de bästa lösningarna för design, utförande och underhåll för varje kund. Vi ändrar dock inte ett mycket högt pris för våra tjänster. Du kan hitta våra priser fantastiskt tilltalande. Våra trädgårdsexperter är oerhört erfarna människor med perfekt prestanda. Vi använder miljövänliga metoder och installerar inhemska växter för att göra ditt utrymme friskt och tilltalande. Vi använder inga herbicider eller bekämpningsmedel som innehåller farliga kemikalier. Våra trädgårdsspecialister kommunicerar med varje klient på ett detaljerat sätt för att identifiera deras exakta behov. Vi svarar på kundens behov och får jobbet gjort med 100% precision. Vi följer ärlig praxis och detaljorienterad strategi för att behålla optimal tillfredsställelse.

Det är en mycket enkel process. Du kan ställa in en tid med oss omedelbart. Det finns sätt att kontakta oss på. Du kan ringa oss, skicka oss ett e-postmeddelande eller använda vårt onlineformulär för att skicka in dina behov och schemalägga en tid. Vårt kundstödsteam svarar på dina behov på ett snabbt sätt. Det kräver några minuter att slutföra denna process.

Vi debiterar inte ett högt pris för våra trädgårdstjänster av högsta kvalitet. Efter att ha utvärderat dina exakta behov skickar vi en gratis offert som innehåller korrekt information. Du kan gå igenom offerten för att veta det exakta priset. Våra priser är mest konkurrenskraftiga i branschen. Vi erbjuder också utmärkta rabatter för lojala kunder.

Vi accepterar alla typer av betalningar. Du kan betala med kontanter, banköverföring, kreditkort eller online betalning. Våra betalningsmetoder är extremt flexibla. Om du betalar online behöver du inte oroa dig för säkerheten. Mycket avancerad teknik används för att kryptera vår betalningsport.

Ja, våra anställda är högt utbildade och kvalificerade yrkesverksamma med många års erfarenhet. De vet hur man utför varje uppgift på ett perfekt sätt. Vi utser inte oerfarna människor för dina trädgårdsuppgifter. Vår medarbetarscreeningsprocess är mycket tuff eftersom vi är engagerade i att erbjuda den bästa upplevelsen för varje kund. Alla våra trädgårdsmästare visar också stor disciplin och engagemang för att skydda kundernas intressen.

Detta är en viktig fråga som många fortsätter att ställa till leverantörer av trädgårdstjänster. Efter att ha utformat och installerat en trädgård försvinner många företag. Det sätter dig i en svår situation eftersom trädgårdsarbetet kräver regelbundet underhåll. Som ett respekterat och pålitligt trädgårdsföretag erbjuder vi ansvarsfulla och pålitliga underhållslösningar för våra kunder.

Vårt underhållspaket innehåller allt du behöver för att hålla trädgården funktionell och tilltalande. Våra yrkesverksamma utför uppgifter som gräsmatta, trädtrimning, häckklippning, löslösning, ny blommplantning, ogräs och många fler. Vi fortsätter att övervaka ansvarsfullt och utför de nödvändiga uppgifterna för att göra underhållet mycket resultatorienterat.

Boka Trädgårdsarbete nu.
Fr책n 450 kr
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Trädgårdsarbete tillhandah책lls i:

Andra tillgängliga tjänster

© 2021 Nordjouren