Planerar du att flytta ur ditt hus? Du har många saker att hantera när du flyttar ut. Alla arrangemang måste göras för att göra ditt nya hem redo för ockupation. De flesta blir galen när de tänker på städning av det nuvarande hemmet. Att flytta sig själv kan vara en mycket tråkig och stressande process. Du kan hyra ett flyttfirma för att utföra städprocessen. Med denna metod kan du fokusera på andra viktiga aspekter relaterade till rörelse. Om du söker efter en känd och ansvarsfull leverantör av städtjänster kan du kontakta oss. Vi tar hand om dina behov när du lämnar ditt gamla hem och flyttar till ett nytt. Eftersom kundnöjdhet är mycket viktig för oss utför vi alla rengöringsuppgifter med 100% precision och engagemang.

Rengöringslösningar av hög kvalitet för hem och företag


Flyttar du ut från ett hus i Sverige och är du redo för den sista genomgången? Du kan söka vår sakkunskap för slutstädning och känna dig avslappnad. Våra rengöringslösningar erbjuder stor sinnesfrid och gör din perfekt ren och hälsosam för de nya invånarna. Våra rengöringsmetoder omfattar den senaste tekniken och metoderna för att göra processen mycket effektiv och hållbar. Vi rengör djupt alla områden med klinisk precision och ansvarsskyldighet. Du kan kontakta oss för att möta ditt hem eller kontor flytta rengöringsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt.

Vad gör våra flyttstjänster riktigt speciella?

Flytta in och flytta ut rengöring

Vi har ett engagerat team av oerhört skickliga och oerhört erfarna städpersonal med enastående meritlista. Du kan förvänta dig de bästa resultaten med våra städtjänster. Alla våra städare är certifierade, försäkrade och utbildade personer som uppvisar ett betydande engagemang och engagemang när det gäller att uppfylla behoven hos varje kund. Vi slutför projektet i tid utan att kompromissa med kvaliteten. Du behöver inte bry dig om några hemliga ursäkter eller oetiska praxis när du väljer oss som din flyttare renare. Våra priser är de bästa i branschen. Du kan välja en lämplig från våra standard rengöringspaket. Om du tycker att våra standardpaket inte är tillräckligt lämpliga för att tillgodose dina exklusiva behov, kommer vi att designa ett helt anpassat paket för att uppfylla dina exakta krav.


Om du letar efter ett pålitligt städföretag i Sverige som erbjuder avancerade lösningar till ett överkomligt pris kan du välja oss.


FAQ

Vårt rykte som en flyttstädföretag i Sverige är oöverträffad. Du kan prata med våra befintliga kunder för att få en realistisk bedömning av kvaliteten på våra tjänster. Vi är en av de nationellt erkända ledarna inom bostads- och kontorsflyttningstjänster. Våra skickliga och erfarna städare får jobbet gjort med ansvar och noggrannhet för att säkerställa 100% kundtillfredsställelse. Vi har tillhandahållit högkvalitativa tjänster i många år med beundransvärd konsistens och ansvarsskyldighet.

Vi har ett team av oerhört erfarna och kunniga städare som känner till konsten och vetenskapen att flytta ut städning. Vårt team består endast av licensierade, försäkrade och bundna tekniker som genomgår regelbunden utbildning för att hålla jämna steg med den senaste tekniken inom städbranschen. Du kan hitta våra städare som visar ultimat disciplin och engagemang samtidigt som du tillgodoser dina behov på det mest effektiva sättet. De är också extremt vänliga och artiga gentemot kunderna.

Det är din bedömning om du vill bo på ditt hem / kontor medan vi utför våra flyttningsuppgifter. Vi kan arbeta enligt ditt schema och bekvämlighet. Din närvaro är inte nödvändig eftersom våra dedikerade och bakgrundskontrollerade proffs utför rengöringsuppgiften på bästa möjliga sätt.

Du kan förvänta dig en individuell prissättning hos oss. Vår stora erfarenhet inom denna bransch har fått oss att inse att varje hem är unikt och att behoven är olika också. Vårt pris är beroende av flera faktorer, inklusive livsstilen, röran, närvaro av föroreningar och några fler. Det är exakt varför du inte erbjuder ett standardpris för alla. Vi informerar dig om det exakta priset för rengöring efter att du har kontrollerat dina behov på ett detaljerat sätt. Du kan kontakta vårt kundtjänstteam för att veta mer om våra tjänster, pris och andra relevanta detaljer.

Du behöver inte oroa dig för att hyra utrustning och köpa tillbehör när du anställer oss som ditt flyttstädföretag. Som en pålitlig städtjänstleverantör i Sverige har vi vår egen avancerad utrustning, leveranser och arbetskraft för att uppfylla dina behov perfekt. Våra städare är fullt utrustade för att börja städa omedelbart. Vi tillåter dig att vara avslappnad och fokusera på andra viktiga aspekter relaterade till att flytta till ditt nya hem. Våra proffs använder den mest raffinerade tekniken och utrustningen för att göra rengöringsprocessen mycket effektiv och ge långvariga resultat.

Vi gör betalningsprocessen också extremt säker och bekväm. Du kan också hitta våra betalningsmetoder mycket flexibla. Vår metod för tillvägagångssätt är ärlig, etisk och transparent. Betalning kan göras med kontanter, bankcheck, elektronisk överföring eller kredit- / betalkortbetalning. Oavsett betalningsmetod du väljer, erbjuder vi optimal säkerhet och tillförlitlighet för din transaktion. Om du har några tvivel om våra betalningsmetoder kan du prata med vårt kundtjänsteam.

Ja; du kan kontakta oss med en speciell begäran. Vi erbjuder tre alternativ för att informera oss om dina exklusiva behov och de inkluderar telefon, e-post och onlinechatt. Du kan välja en bekväm metod för att informera oss om din speciella begäran. Vårt expertteam kommer att bedöma dina behov och svara positivt för att uppfylla det på ett perfekt sätt. Vi har alla typer av rengöringsbehov eftersom vårt slutliga mål är att säkerställa 100% kundtillfredsställelse.

Boka Flyttstädning nu.
Fr책n 200 kr
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Flyttstädning tillhandah책lls i:

Andra tillgängliga tjänster.

© 2021 Nordjouren