Liksom många andra länder i världen har Sverige också tagit upp frågan om snabbt åldrande befolkning. Cirka 20% av det svenska folket är över 65 år. Olika forskningsstudier visar att denna trend inte kommer att minska inom en snar framtid. Tvärtom kommer andelen åldrande befolkning att öka med 3% inom de kommande 20 åren. Det är just därför svenska människor letar efter den bästa äldreomsorgen för sina föräldrar nuförtiden. Är du en av dem? Du kan kontakta oss för att få de bästa äldreomsorgslösningarna för dina kära och nära.

Erfaren och skicklig professionell och högkvalitativ vård

Äldreomsorgsleverantör

Vi har ett team av erfarna, skickliga, engagerade och disciplinerade vårdgivare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal för att tillgodose dina behov på det mest effektiva sättet. Du kan söka vår expertis för att möta dina krav perfekt. Våra professionella vårdgivare tar hand om dina föräldrar på ett perfekt sätt. Eftersom vi har inlett en strikt screeningprocess, kan du bara hitta mycket framgångsrika yrkesverksamma med utmärkt track record. Alla våra anställda är kvalificerade, certifierade och försäkrade yrkesverksamma med stor passion för detta yrke. De ser efter dina föräldrar som om sina egna och håller dem helt avslappnade och bekväma på alla möjliga sätt.

Specialiserade vårdgivare

Äldreomsorgstjänst

Om du har några specifika krav kan du kontakta oss. Vi har specialiserade vårdgivare för mycket typ av unikt behov. Oavsett om du letar efter vårdgivare som vet hur man tar hand om äldre personer med hörsel / synskada, Parkinsons sjukdom, stroke, Alzheimers sjukdom, depression, diabetes eller demens; vi har dina behov täckt med specialiserade yrkesmän. Våra tjänster täcker också behov av sänggradiga och rullstolsberoende på bästa sätt.

Flexibla och prisvärda paket

Bästa hemtjänster för äldreomsorg

Våra vårdgivare kommer att ta hand om dina nära och kära perfekt baserat på den aktuella situationen och hälsotillståndet. Vi lägger stor vikt vid äldres säkerhet och interagerar med dem på ett vänligt och omtänksamt sätt. Du kan vara avslappnad när du anförtror oss att ta hand om dina föräldrar. Våra tjänster kostar inte en arm eller ett ben. Vi erbjuder de mest ekonomiska paketen som hjälper dig att spara mycket pengar på lång sikt.

Äldrevård

Om du letar efter den mest pålitliga och välrenommerade äldreomsorgsleverantören i Sverige kan du kontakta oss i dag.


FAQ

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som passar olika kunders olika behov. Oavsett om dina kära och nära är sänggående, rullstol eller lider av sjukdomar som Parkinsons sjukdom, stroke, Alzheimers sjukdom, depression, diabetes och demens; du kan söka vår expertis för att erbjuda bästa vård. Våra tjänster är mycket flexibla och kan skräddarsys för att möta dina unika behov på ett idealiskt sätt.

Exakt, Du kan njuta av undantagskvalitet med våra äldreomsorgstjänster. Våra yrkesverksamma kommer att ta hand om dina föräldrar eller morföräldrar som sina egna med största engagemang och disciplin. Eftersom vi kontrollerar bakgrunden hos våra yrkesmän ofta kan du förvänta dig optimal säkerhet. Som en högt respekterad och pålitlig leverantör av äldreomsorg har vi erbjudit lösningar av bästa kvalitet till konkurrenskraftiga prispunkter. Vårt oöverträffade engagemang för excellens uppskattas av ett stort antal människor. Vi är mycket stolta över att uppfylla kraven från ett stort antal människor på ett överkomligt sätt.

Vi har ett team av mycket skickliga, kunniga och erfarna yrkesverksamma med en utmärkt meritlista för att tillgodose alla typer av behov. Våra proffs erbjuder personlig vård, utfodring, bad & hygien, klädsel och många fler. Vi hjälper också dina kära och nära att röra sig och hjälper dem att träna för att hålla hälsan på optimala nivåer. Du kan också kontakta oss för omvårdnadslösningar som läkemedelshantering, övervakning av vitala tecken, sårhantering och injektion och förband.

Du kan ställa denna fråga till våra befintliga kunder. De kommer att komma med många skäl. Vår metod för tillvägagångssätt är transparent och ärlig. Vi kommer inte med några undermåliga metoder eller dolda utgifter. Våra proffs tar hand om dina behov med största ansvar. Vi tilldelar endast kunniga yrkesverksamma för att få jobbet gjort på ett omtänksamt och disciplinerat sätt. Lösningar av högsta kvalitet för äldreomsorg tillhandahålls som mest konkurrenskraftiga tjänster för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Ja; du kan kontakta oss för att möta dina unika behov med hjälp av anpassade äldreomsorgspaket. Vårt expertteam utvärderar dina behov och designar ett helt anpassat paket som tar hand om dina exklusiva krav. Icke-obligatoriska offertar skickas med alla relevanta detaljer inklusive priser. Om du känner dig nöjd med vårt erbjudande kan du hyra våra tjänster för att njuta av bästa vård för dina kära och nära.

Du behöver inte oroa dig för betalningen när du anställer oss. Vi använder säkra betalningsmetoder för att erbjuda det bästa skyddet för dina känsliga detaljer. Kunderna kan bestämma vilken typ av betalning de vill använda. Vi erbjuder ett brett utbud av betalningsalternativ inklusive kontanter, banköverföring, online betalning och kredit- / betalkort. Våra metoder är tillräckligt flexibla för att tillgodose ett stort antal kunders utvecklande behov. Det finns inga dolda kostnader för våra äldreomsorgstjänster i Sverige.

Absolut; avbokning kan göras före 24 timmar. Du har också friheten att ändra anställningsdatum för våra professionella genom att informera oss om situationen. Vår strategi är flexibel för att tillgodose kundernas besvär. Du måste undvika avbokningar i sista minuten eftersom det orsakar stora besvär och ekonomiska förluster.

Boka Äldreomsorg nu.
Fr책n 200 kr
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Äldreomsorg tillhandah책lls i:

andra tillgängliga tjänster

© 2021 Nordjouren