Planerar du att anställa Sveriges främsta kontorsflyttande företag? Även om du kanske stöter på ett brett utbud av tjänster måste du hyra det bästa tillgängliga.  Vi erbjuder de bästa rörliga lösningarna för alla typer av företag. Du behöver inte oroa dig för dina dyrbara möbler, dokument och andra tillhörigheter när du anförtror oss att flytta till din önskade destination.

Bekväma och problemfri rörlighetstjänster

Vi tilldelar endast pålitliga och erfarna proffs för att packa, ladda och flytta dina varor. Du behöver inte oroa dig för skador eller brott när du anställer oss. Vi garanterar en bekväm och problemfri rörelseupplevelse för varje klient. Förpackningsmaterial av hög kvalitet används för att säkerställa säker transport. Vi tar hand om dina rörliga behov på ett ansvarsfullt och effektivt sätt för att hålla dig avslappnad och bekväm.

Oöverträffad expertis och engagemang

Kommersiell flyttningstjänst

Alla våra flyttande proffs är mycket kunniga, kompetenta och utbildade personer med många års erfarenhet. Våra proffs oöverträffade expertis är verkligen prisvärt. Vi använder den mest förfinade tekniken och verktygen för att göra rörelsen snabb, pålitlig och effektiv. Kompetensen och avancerade metoder kombinerar harmoniskt för att göra oss till marknadsledande inom den rörliga industrin.

Optimal säkerhet och perfekt aktualitet

Kontorsflyttningstjänster2/Kommersiell

Vi hanterar dina artiklar som våra egna. Kontorsflyttning utförs med stor omsorg och vaksamhet för att säkerställa utmärkt säkerhet. Våra proffs tillåter aldrig att dina artiklar skadas. Allt görs med noggrann precision och ansvarsskyldighet. Förutom att erbjuda säkerhet fokuserar vi på att leverera dina artiklar i god tid. Du kan till och med kontakta oss för att tillgodose dina omedelbara behov. Våra medarbetare planerar att ditt kontor flyttar till perfektion. Vi är engagerade i att göra ditt kontor rörande tidsbundet och resultatorienterat.

Oundviklig kostnadseffektivitet

Kontorsflyttare

Med våra smarta och effektiva kontorsflyttningstjänster gör vi våra kunder helt nöjda. Du behöver dock inte betala ett högt pris för att kunna njuta av våra ansvarsfulla och pålitliga rörliga lösningar. Vi erbjuder de mest konkurrenskraftiga priserna och du kan också dra nytta av våra specialpaket för att göra din rörelse otroligt prisvärd. Vi tar ut vad vi citerar. Du behöver inte oroa dig för några dolda utgifter.

Vi lägger fram en enkel och transparent metod för att underlätta livet för dina kunder. Anpassade lösningar erbjuds för att tillgodose dina exklusiva behov på det mest effektiva sättet. Vi gör ditt kontor rörligt med våra pålitliga och prisvärda tjänster.


FAQ

Vårt rykte som ett kontorsflyttande företag är oöverträffat. Vi erbjuder ett brett utbud av flyttningstjänster för våra kunder. Oavsett om du vill flytta möbler, flytta dokument, flytta stor utrustning eller någon annan typ av rörliga lösningar; du kan söka vår expertis. Vi utför alla dessa uppgifter med noggrann precision och engagemang. Du kan också kontakta oss för att packa dina kontorsartiklar så att skador kan förhindras på bästa sätt. Våra proffs utför alla uppgifter inklusive förpackning, lastning, flyttning, lossning och packning till perfektion.

Våra betalningsmetoder är också mycket flexibla och säkra. Vi erbjuder en transparent metod för våra kunder. Du kan göra betalningar med bankcheck, kontant eller elektronisk överföring. Vi underhåller också betalningsmetoder med kreditkort. Du kan diskutera med oss om alla dessa alternativ innan du väljer ett. Om du har några tvivel kommer vårt kundtjänstteam att föreslå en bekväm metod för dig.

Vi förstår att varje flyttplan är unik. Vår offert är skräddarsydd för att tillgodose dina individuella behov. Vår uppskattning eller offert inkluderar detaljer om förpackningsmaterialet, specificerad inventering, detaljer om föremålen som ska samlas in, information om den nödvändiga dokumentationen, totalpris och många fler detaljer. Om du har några tvivel angående våra tjänster kan du prata med vårt kundtjänstteam.

Nej; du bör inte oroa dig för att spendera tid för att packa dina kontorsartiklar. Vi erbjuder förpackningslösningar för våra kunder. Du behöver bara visa oss artiklarna som ska flyttas. Våra proffs tar ansvar för situationen och använder material av finaste kvalitet för att packa dina varor på ett säkert sätt. En av begränsningarna för DIY-packning är den höga sårbarheten för skador. Om du inte har sakkunskapen i att packa föremål, bör du inte göra ansträngningar för att utföra den här uppgiften på egen hand.

Ja; Vi erbjuder de bästa försäkringspaketen som finns i branschen för att skydda dina intressen på det mest effektiva sättet. Vi kommer att överlämna en lista över artiklar som omfattas av försäkringen. De vanligaste artiklarna som omfattas av försäkring är möbler, apparater, elektrisk utrustning och trädgårdsutrustning också. Vi är engagerade i att betjäna våra kunders behov på ett ansvarsfullt sätt. Du kan förvänta dig den bästa försäkringsskyddet när du anställer oss för dina kontorsbehov.

Kostnaden för att flytta förblir högre om du väljer att flytta dina artiklar under helger. De flesta företag tar ut höga priser under denna period. Vi rekommenderar alltid våra kunder att välja veckodagar eller halvmånadersperiod för att flytta kontorsartiklar. Det är ett av de bästa sätten att spara pengar. Många företag avslöjar inte denna information till sina kunder. Eftersom vi är fast beslutna att skydda våra kunders intressen, vidtar vi alla möjliga åtgärder för att minska kostnaderna för att flytta och bygga långvarigt förhållande till varje kund.

Ja; Du kan avbryta en flyttning inom 24 timmar efter det datum som angetts för att samla dina objekt. Du får också ändra datum för flyttning. Vi är helt flexibla i vår strategi och du kan förvänta oss att vi samarbetar med dig på alla möjliga sätt. Avbokningar i sista minuten måste undvikas. Om du avbryter en flyttning inom den angivna tidsperioden behöver du inte betala oss någon avbokningsavgift.

Boka kontorsflytt nu.
Fr책n 450 kr
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Kontorsflytt tillhandah책lls i:

Andra tillgängliga tjänster.

© 2021 Nordjouren