note-background
Kolla in våra bästa kampanjer
Flyttfirma Få en kostnadsfri offert
trustpilot
4.9 out of 5
google-starts
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
facebook-stars
4.9 out of 5
Landets mest anlitade vardagsförvaltning
Oöverträffad Expertis Och Engagemang
Alla våra flyttproffs är mycket kunniga, kompetenta och utbildade personer med många År av erfarenhet. Våra proffs oöverträffade expertis är verkligen prisvärd. Vi använder mest sofistikerad teknik och verktyg för att göra rörelsen snabb, pålitlig och effektiv. Expertisen och de avancerade metoderna kombineras harmoniskt för att göra oss till marknadsledare inom mobilindustrin.
Optimal Säkerhet Och Perfekt Aktualitet
Vi hanterar dina föremål som våra egna. Kontorsflyttning utförs med stor omsorg och vaksamhet för att säkerställa utmärkt säkerhet. Våra proffs tillåter aldrig dina artiklar att vara skadad. Allt görs med noggrann precision och ansvarstagande. Dessutom Vi erbjuder säkerhet och fokuserar på att leverera dina varor i tid. Du kan även kontakta oss för att tillgodose dina omedelbara behov. Våra medarbetare planerar att ditt kontor flyttas till perfektion. Vi är engagerad i att göra ditt kontor tidsbestämt och resultatorienterat.
Omlokalisering tjanst enligt efter dina onskemal
Movinga erbjuder flythjalp av hogsta kvalitet till formanliga priser. Foljande tjanster ingar automatiskt i vart erbjudande om omplacering.
image-one
Personlig flyttkonsult
Fa hjalp och rad fran din personliga flyttkonsult, som planerar din flytt i minsta detalj och forbereder en personlig offert.
image-one
Lastning, transport & Professionell flyttning
Vi arbetar med ett natverk av kvalifcerade fluttteam och erbjuder flutttjanster av ojamforling kvalitet.
image-one
Premieforsakring
Var transportfor sakring med ett maximalt forsakringsbelopp pa SEK 2 580 000,00 ingar i varje flytt.
Boka extratjanster enkelt
Vi vill erbjuda dig storsta mojliga flexibilitet. Darfor erbjuder vi valbara extratjanster, som du enkelt kan laga till i din flytt - enligt din budget och dina behov.
Packing och uppackning
Disassembly & assembly of furniture
Packningsmaterial
Flyttstandning
Tunga foremal(t.ex.piano)
Upplev gladje att flytta med oss
Nordjouren är specialiserad på flyttjänster och tillhandahållare tillförlitlig hjälp medan du tjänar dina rörliga behov. Vi har ett dedikerat team av professionella som säkerställer att du upplever glädjen att flytta med oss. Vårt huvudfokus är att ge dig en problemfri flyttupplevelse. Oavsett om det är ett lokalt drag eller långväga flytt, använda vi och stressfri skiftupplevelse. Vi hanterar dina känsliga föremål med omsorg. Vi gör alla uppgifter från lastning och lossning till förpackning och packning åt dig.
70,000
ROR SIG
4.5/6
VERY GOOD
+100
MOVING EXPERTS
video-thumb
play-icon
Att vara skicklig och flexibel gör du känner dig avslappnad

Boka flytthjälp hos Nordjouren och lämna dina bekymmer åt sidan. Vi förstår hur svårt det skulle vara att flytta med en massa saker som ska packas och lastas. Det kan tyckas inte mindre än en upptäckt. Det är precis där vi kommer att betjäna dig dedikerade flytttjänster. Med extrem flexibilitet och professionell kompetens strävar vi efter att möta dina flyttproblem på ett meningslöst sätt. Faktum är att vi gör det enkelt för dig att flytta och bära varje föremål med omsorg. Bortsett från detta, som en glädje för flyttprocessen, vår flexibla natur. Flytta nu med oss och känn dig avslappnad varje minut när du använder dina tjänster.


Har du tvivel i åtanke? Gå igenom de vanligaste frågorna nedan och njut av våra tjänster när du vill.

Vanliga frågor
Få en bra rörelse offert på nätet som har blivit något bekvämt hos Nordjouren. Du kan nu boka ditt drag med Nordjouren och njuta av det enkla att använda kvalitetsorienterade flyttjänster. Vi sparar inte bara pengar utan tillhandahåller också tjänster som flyttar i rätt tid. Vi förstår att du har olika problem med att flytta för olika artiklar och vårt team kan möta alla dina behov. Du kan boka flyttjänster hos oss när som helst och våra experter ger dig den bästa offerten för din begäran.
Vi fokuserar på viktiga detaljer och instruktioner som du ger oss för att flytta dina ägodelar och göra den rörliga planen i fråga där. Vi ser alltid till din förflyttningsförfrågan enkelt dinas enligt dina krav. Vi adresserar dina behov för att säkerställa och stressfri rörelse. Dessutom är ditt datum, adress och andra detaljer om det väsentliga dela av att skapa en rörlig plan som passar dina krav.
Nordjouren erbjuder kostnadseffektiva flyttjänster för att säkerställa att du tillgodoser dina behov utan problem alls. Vårt team är dedikerat till att erbjuda dig de bästa tjänsterna utan att göra ett hål i fickan. Nu kan du boka våra flytttjänster utan att bli orolig för din budget. Våra experter är tillgängliga för att hjälpa dig med de bästa rörliga tjänsterna enligt ditt schema. Dessutom kan du kontakta oss när som helst för att få en bra affär när du skickar en servicebegäran från oss.
Att leverera säkra och pålitliga flyttjänster är vårt främsta mål på Nordjouren. Vi tar aldrig vårt arbete för givet. Vi tillhandahåller faktiskt flyttningstjänster för att hjälpa dig med sinnesfrid. Vi följer dina instruktioner och lovar dig att flytta dina känsliga föremål med omsorg. Du behöver inte vara orolig för säkerheten i dina tillhörigheter när du anställer oss för att flytta tjänster.
Såklart ja. Vi erbjuder otroliga och stressfria flyttjänster för att säkerställa att du kan dra nytta av våra tjänster för en långdistansflyttning. Om du är osäker, om du vill flytta med oss eller inte, kan du kontakta vårt kundtjänst omedelbart. Vi ser till att inga hinder kan hindra oss från att hjälpa dig.
Vi ser till att du får komplett hjälp och problemfri rörelseupplevelse hos oss. Du kan när som helst kontakta vårt kundtjänstteam för att se till att inga hinder kan orsaka huvudvärk. Vårt team av professionella är också tillgängligt online för att lösa alla dina frågor relaterade till flyttningstjänster. Du kan när som helst ringa våra experter och få dina frågor löst på nolltid.
Nordjouren ser fram emot att erbjuda dig de bästa rörliga tjänsterna i branschen. Oavsett var du vill flytta kommer våra experter att leverera dina rörliga problem på ett professionellt sätt. I själva verket kommer du att få fullständig hjälp från vårt team när du planerar en flyttning med oss. Vi använder också bästa möjliga tekniker för att hjälpa dig med en problemfri rörelseupplevelse. Vi är stolta över att ge dig de bästa rörliga upplevelserna. Även om dina flyttkrav ändras plötsligt kan du kontakta våra experter och vi hjälper dig gärna därmed.
;
group-107

Google Recensioner

Rating  0.0

0 Reviews

google Reviews

Hur skulle du betygsätta din upplevelse?

Skriv din recension

0/250 min tecken

new