Professionella städtjänster i Göteborg

Hemstädning Göteborg

Om du letar efter en mycket pålitlig och välrenommerad städtjänstleverantör i Göteborg så erbjuder Nordjouren lösningar av hög kvalitet till rimliga priser för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Billig städfirma Göteborg

Varje husägare har sina egna unika rengöringsbehov. Letar du efter billig städhjälp Göteborg? vi designar ett exklusivt rengöringspaket baserat på de unika kraven från varje kund och får jobbet perfekt för att tillgodose alla dessa behov. Oavsett om du behöver en daglig plan, veckoplan eller månad för Hemstädning göteborg så har vi expertis och erfarenhet för att hantera alla uppgifter eller behov med klinisk precision. Våra proffs vet hur man tar
bort smuts och andra föroreningar från alla platser på ett säkert sätt inklusive dolda områden.

Städfirma Göteborg

Vi har en bra profil när det gäller städning i Göteborg. Eftersom vi verkar i samma område som där våra kunder är, finns det helt enkelt inget utrymme för slarv eller brist på allvar. Om vi inte levde upp till våra egna höga standarder för kommunikation och konsekventa resultat, skulle det helt enkelt inte vara möjligt för oss att fortsätta arbeta. Men vilka tjänster är vår specialitet? Och på vilket sätt fungerar vi verkligen som en städfirma I Göteborg?

Billig Städhjälp Göteborg

Ett brett utbud av prisvärda städtjänster i Göteborg

Städhjälp Göteborg

Vår ambition är att vara ett så omfattande städföretag som möjligt. Vi strävar efter att vara det första valet för alla som vill städa i Göteborg och dess omgivningar. En viktig del av detta arbete är naturligtvis att erbjuda billig rengöringshjälp Göteborg, men också att erbjuda ett omfattande utbud av tjänster.

Även om vi vill anpassa våra tjänster utifrån individuella önskemål och behov, har vi särskilt fokuserat på hushållsstädning, flyttstädning, storstädning, fönsterputs och kontorsstädning. Detta beror främst på att efterfrågan helt enkelt är störst inom dessa områden. Som en billig städfirma Göteborg med gott rykte ser vi också fram emot att kontakta dig om du vill ha individualiserade städtjänster för dig eller ditt företag.

Lyhörda, kompetenta och ett givet val i Göteborg

Utmärkt track record och oöverträffat rykte sedan 1996

Med många av våra kunder har vi etablerat regelbundet och pågående samarbete. Detta kan betyda allt från veckostädning till storstädning för årliga återkommande händelser. Denna typ av schemalagd rengöring är ofta mycket uppskattad eftersom det frigör tid för saker som är mer viktiga. Det betyder också att du som kund kan vara säker på vad du får. Vår enastående meritlista motiverar ett stort antal människor att anställa oss.

Som städfirma Göteborg med ett enastående rykte har vi haft en bestämd konkurrensfördel jämfört med andra städtjänsteleverantörer i Sverige. Men vad skiljer våra vanliga tjänster? Och vilken är bäst lämpad för dina behov?

Billig Städfirma Göteborg

Hemstädning Göteborg

När det gäller städning i hemmet är det ett givet sätt att få ett rent, fint och snyggt hem utan att behöva ägna ditt liv åt städning på egen hand. Detta är en av de mer populära tjänsterna, och frågan ökar ständigt.

Hemstädning blir en slags totallösning för dig som antingen inte har tid, energi eller känner att ta hand om städningen på egen hand. Även om vi rekommenderar att detta är en vanlig tjänst väljer många av våra kunder att boka städning endast vid behov. Oavsett vad du väljer kan du som kund vara säker på att få ett riktigt bra, solidt och grundligt jobb. Som en ansvarsfull och Billig Städfirma Göteborg, vi tar hand om dina städbehov till perfektion.

Flyttstädning Göteborg

Städfirma Göteborg

Att flytta är ofta en krävande process. Det är oundvikligt att en stor del av energin läggs på att packa, ordna och se till att rörelsen genomförs så smidigt som möjligt. Även om du anlitar en flyttfirma göteborg, finns det många saker du måste ordna själv. Migrationsrengöring är å andra sidan ett givet sätt att göra rörelsen lite enklare. Vi har ett systematiskt sätt att arbeta, vilket innebär att vi ser till att hela hemmet lever upp till alla förväntningar som finns. Oavsett om de kommer från dig, din hyresvärd eller din bostadsrättsförening.

Storstädning Göteborg

Hemstädning Göteborg

En vanlig fråga är vad som skiljer en stor städning från en städning i hemmet. Skillnaden är att en stor rengöring helt enkelt är mer grundlig och konsekvent. Vi rekommenderar att du gör en stor städning innan försäljningen eller om du bara sällan använder städtjänster. Detta säkerställer att bostaden eller lokalerna rengörs ordentligt och att det då är betydligt lättare att rengöra underhållet. Inte sällan är det något av ett måste att utföra denna typ av mer grundlig rengöring med jämna mellanrum.

Fönsterputs

Det är ingen hemlighet att rena fönster ofta tas för givet, tills du faktiskt märker den negativa inverkan av smutsiga fönster på inomhusmiljön. När fönstren är rena säkerställer de god ljusgenomträngning och att du faktiskt kan titta igenom dem. Det motsatta är sant när det gäller smutsiga fönster. Detta innebär att de gipsade fönstren båda bidrar till en känsla av rymd och gör att rummet helt enkelt känns trevligare. Vi vet vad som krävs för att göra lådorna riktigt kristallklara med långvariga resultat.

Kontorsstädning Göteborg

För många är kontoret en av platserna där du tillbringar en stor del av din vardag. Därför är det inte möjligt att underskatta vikten av rena och städade kontor. Det bidrar inte bara till hög produktivitet, utan garanterar också att arbetsmiljön är så bra som möjligt.

Detta är särskilt viktigt i vår moderna tid, eftersom mycket av vår vakttid faktiskt spenderas på stillasittande kontorsarbete i göteborg. Med en stor vana att arbeta effektivt och smidigt, samt anpassa vårt sätt att arbeta baserat på företagens individuella scheman, kan vi erbjuda både snabb och grundlig kontorsstädning i Göteborg. Oavsett om du vill att det ska hända efter kontorstid eller under dagen.

Vi individualiserar gärna våra tjänster

Om ni har särskilda behov eller önskemål, oavsett om ni är en privatperson eller representerar ett företag, så anpassar vi gärna våra tjänster och vårt arbetssätt för att kunna erbjuda lösningar som passar just er. Därför är det bara att kontakta oss och berätta vad ni behöver så kommer vi säkerställa att vårt eventuella framtida samarbete blir så bra som möjligt.


Många söker efter ett övertygande svar på denna fråga. Budgetmedvetna människor föredrar alltid gör-det-själv-metoder framför att anställa professionella företag. Enligt dem hjälper detta tillvägagångssätt dem att spara pengar. Detta är en helt fel uppfattning. Du måste anställa ett professionellt husstädföretag om du vill städa ditt hem perfekt. De flesta människor har inte expertis för att utföra djup rengöring. De missar också smuts och andra föroreningar som finns på de dolda platserna. Dessutom kan djup rengöring endast utföras med de mest avancerade materialen och utrustningen. Ditt utrymme blir ett avelsutrymme för smuts och allergener om du inte rengör ditt hem effektivt. Alla dessa aspekter påpekar vikten av att anställa professionella städare.

Du behöver inte betala ett mycket högt pris om du anlitar ett betrodd företag som oss. Vi erbjuder de bästa tjänsterna till oöverkomliga priser. Du får rabatter för specialpaket. Som ett mycket tillförlitligt professionellt rengöringsföretag erbjuder vi användarvänliga paket för våra kunder. Du kan också kontakta oss för att köpa ett anpassat paket. Först och främst identifierar vi de enskilda kundernas unika krav och tar fram ett prisvärt paket som uppfyller deras unika krav.

Ja; alla våra städerskor är mycket skickliga, smarta och erfarna proffs med en utmärkt meritlista. Vi erbjuder också snabb träning för att lära ut de mest avancerade rengöringsmetoderna. De vet hur man använder den mest sofistikerade utrustningen och tekniken för att ge utmärkta resultat. När du anställer oss kan du förvänta dig tjänster av högt genomförda yrkesverksamma.

Ja; Vi erbjuder olika typer av kompletta tjänster baserat på det paket du väljer. Några av de tjänster vi erbjuder är stolsrengöring, soffstädning, madrassrensning, ångstädning, terrassrengöring, golvskrubber och ugnsrengöring. Din rengöring kan fyllas med dessa tjänster. Vi gör också dessa tjänster tillgängliga som enskilda paket. Ett smart beslut kan fattas beroende på dina exklusiva krav.

Flera faktorer ska tas med i beräkningen vid rengöringens frekvens. Några av dem inkluderar levnadsvanor, antal husdjur, antal barn, mängd fottrafik och närhet från vägen. Generellt sett rekommenderar vi våra kunder att djupt rengöra sina hem en gång i tre månader. Om du vill spara pengar kan du använda våra vanliga rengöringspaket.

Det är mycket svårt att komma med ett gemensamt svar på denna fråga. Olika hus har olika antal rum och lokaler. Rengöringstiden kan bestämmas först efter analys av det befintliga tillståndet. Baserat på vår erfarenhet kan vi säga att 6 till 7 timmar krävs för att djupt rengöra ett hem som innehåller 3 sovrum. Om du vill veta exakt tid för städning av ditt hem kan du prata med vårt kundtjänstteam.

Ja; du kan förvänta dig snabbt svar från oss. Vårt kundstödsteam svarar på dina behov på ett snabbt och ansvarsfullt sätt.

Boka Hemstädning nu.
Fr책n 150 kr
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Hemstädning tillhandah책lls i:

Andra tillgängliga tjänster.

© 2021 Nordjouren