Hur vill du ha ditt startmöte?

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt startmöte där vi tillsammans går igenom behoven för din bostad. Välj om du vill ha ditt startmöte via telefon eller ett personligt hembesök.

Jag vill bli uppringd

Vi ringer upp dig senast nästkommande vardag. För att vi ska få en tydlig bild av din bostad rekommenderar vi ett videosamtal.

Jag vill ha hembesök

För dig som gärna vill ha en genomgång av din bostad kommer vi hem till dig och ser hur vi på bästa sätt kan matcha dina behov och önskemål.

Boka veckostadning nu.
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Veckostadning tillhandah책lls i:

Kom igång med Veckostädning

Vi hjälper dig med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte för att anpassa Veckostädningen efter dina behov.

© 2021 Nordjouren