TRYGGA TJÄNSTER FÖR TÖMNING, STÄDNING, FLYTT OCH UPPKÖP AV DÖDSBON, BOHAG OCH HUSHÅLL


Vi står redo att hjälpa er med allt som har med tömning, städning, flytt och bortforsling att göra. Med stor erfarenhet av dödsbon i malmö och dess omnejd kan vi erbjuda snabba och smidiga lösningar för såväl företag som privatpersoner. Våra kunders förtroende är vår främsta tillgång, och vi ser fram emot att ni kontaktar oss.


Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss för ett riktigt bra personligt erbjudande.


HELHETSORIENTERAD HANTERING AV DÖDSBO ELLER BOHAG PÅ ERA VILLKOR


Behöver ni avveckla ett dödsbo eller ta hand om bohag? Känns det som ett för stort projekt? Eller har ni viktigare saker att fokusera på? Oavsett hur man förhåller sig till det hela så kräver rätt hantering av ett dödsbo eller bohag en hög nivå av finkänslighet och fingertoppskänsla. Men det hela måste även kombineras med professionalism. Vi har mångårig erfarenhet av att hantera dödsbon från början till slut. Detta innebär att vi kan ta hand om allt i från värdering, städning, bortforsling, förflyttning och transport till återvinningscentral. Om så önskas kan vi även erbjuda värdering och uppköp av lösöre så som värdesaker, tavlor eller möbler. Då vi vid behov även agerar mellanhand mellan er och en eventuell mäklare, intressent eller annan inblandad person så ser vi till att ni inte behöver tänka på mer än nödvändigt. På så sätt garanterar vi en heltäckande hantering med garanterat tillförlitligt resultat.


Vi tömmer, värderar, köper upp och hjälper er med allt annat som behövs

Under många år så har vi hjälpt personer att hantera tömning och bortforsling av dödsbon i malmö. Detta har gjort att vi har blivit ett populärt alternativ bland personer som på så enkelt sätt som möjligt vill avveckla dödsbon, tömma hushåll, magasinera eller säkerställa professionell städning och sanering. På senare tid har däremot efterfrågan på värderingar och uppköp ökat, vilket har gjort att vi numera i allt större omfattning arbetar med denna sorts tjänster. Tack vare ett stort nätverk av samarbetspartners samt ett flertal oberoende sälj- och marknadsföringskanaler så kan vi säkerställa riktigt rättvisa värderingar och höga försäljningspriser. Men vad är det som skiljer oss från övriga företag? Och varför bör man välja oss?

Lyhörda, kompetenta och ett givet val i malmö

Med åren har vi fått ett allt större förtroende från våra kunder. Anledningen är att vi ser varje enskilt åtagande som viktigt. Vi gör aldrig någon skillnad mellan stora och små kunder, och garanterar alla som kontaktar oss samma nivå av entusiasm, professionalism och noggrannhet.

Tömning och bortforsling

Det är knappast ovanligt att man i samband med hantering av ett dödsbo inser att det helt enkelt är för många saker att ta hand om. Detta gäller inte minst om man hamnar i situationen att man behöver forsla bort ett helt dödsbo. Vi har under många års tid hanterat dödsbon med uteslutande nöjda kunder. Genom att värdesätta effektivitet, pålitlighet och finkänslighet så har vi kommit att bli ett givet val.

Värdering och uppköp

Vi kan erbjuda professionell och seriös värdering av allt i från värdesaker till möbler, konst och inredningsartiklar. Genom att använda oss av ett stort antal marknadsförings- och återförsäljningskanaler så kan vi ofta säkerställa riktigt förmånliga försäljningspriser. Vissa saker kan vi även erbjuda att köpa på plats. Därför är det alltid förmånligt att samarbeta med oss.


Städ- och flytthjälp

Oavsett om ni behöver städa inför en flytt, eller magasinera en större mängd möbler eller inventarier, så kan vi göra det hela så smidigt som möjligt för er. Detta innebär att ni aldrig behöver oroa er för krånglig mellanlagring, vilket ofta är en trygghet om det handlar om större flyttar eller flytt över långa avstånd.

Hur arbetar vi?

Vi ser alltid till att anpassa vårt arbetssätt utifrån våra kunders önskemål. Kanske viktigast av allt är att vi är fullständigt försäkrade och garanterar våra kunders nöjdhet. Men i grova drag så arbetar vi i enlighet med dessa steg.


  • När ni kontaktar oss så reder vi först ut vilka tjänster ni behöver. Oavsett om ni behöver en helhetslösning eller en enstaka tjänst så ser vi fram emot att ni kontaktar oss. I de flesta fall kan vi redan inledningsvis ge en prisuppskattning. Men vid värdering eller mer omfattande arbeten så behöver vi ibland vara på plats för att få en bättre uppfattning.


  • När vi väl är på plats kontrollerar vi vad som rent praktiskt behöver göras. Om ni önskar värdering så kan vi nästan alltid uppskatta värdet på plats och diskutera eventuell försäljning. Ofta erbjuder vi avdrag på kostnaden för utfört arbetet, mot att ni överlåter säljbara objekt till oss. Detta är en lösning som de flesta av våra kunder föredrar.


  • Vi sorterar, packar, städer, magasinerar och organiserar i den utsträckning som ni önskar.


  • Om det finns saker som vi bedömer som icke-säljbara, och som ni vill ska förverkas, så gör vi allt vi kan för att säkerställa så allt kommer till nytta. Detta innebär att i första hand skänka sakerna till välgörande ändamål. Om detta inte är möjligt så transporterar vi sakerna till närmsta återvinningscentral.


  • Vi återkopplar till er för att säkerställa så att ni är helt nöjda.

Boka Dödsbo Malmö nu.
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Andra tillgängliga tjänster

© 2021 Nordjouren