Om en affärsförutsättning inte ser bra ut skickar det fel signaler till potentiella kunder. Många företagare begår misstag att inte ha ett snyggt och rent kontor. Det påverkar också deras företags och deras försäljning negativt. Om ditt kontor har ett rent och hälsosamt utseende kan du skapa ett positivt intryck på dina potentiella kunder. Oavsett om ditt företag är stort eller litet; du bör aldrig underskatta vikten av rengöring.

Anställ din expertis för att klan ditt kontor

Om du vill behålla ett tilltalande utseende måste du söka professionell hjälp. DIY-metoder erbjuder inte de förväntade resultaten. Du behöver professionell expertis för att djupt rengöra ditt kontor och bibehålla det bästa utseendet. Letar du efter ett pålitligt kontorsstädföretag i Goteborg? Se inte längre än oss. Vi erbjuder de mest pålitliga och avancerade städtjänsterna för alla typer av företag. Våra människor är engagerade i att göra ditt kontor rent, friskt och, hälsosamt också.

Njut av de fantastiska fördelarna med ett hälsosamt och rent kontor

Våra kontorsstädtjänster i Göteborg rengör djupt alla områden med noggrannhet och ansvarsskyldighet. Ett välskött kontor skapar ett stort intryck i dina kunders sinne. Det förbättrar också humören och andan hos dina anställda. Ett rent och hälsosamt kontor ökar produktiviteten för dina anställda. När medarbetarnas produktivitet ökar genomgår företagets produktivitet en enorm omvandling. Rätt renhet garanterar också bästa säkerhet för personalen. Du kan ge en hälsosam arbetsmiljö för dina anställda. Om du anställer oss tar vi hand om dina rengöringsbehov på kontoret och tar din produktivitet till en ny nivå.

Komplett professionell och oöverträffad expertis

Vi har ett team av kvalificerade städpersonal som vet hur man städar ditt kontor på bästa sätt. Alla våra städare är mycket erfarna människor med djup kunskap om alla aspekter av städning. Deras meritlista är den bästa i branschen. Vårt team består av endast utbildade, försäkrade och licensierade yrkesverksamma som ofta måste genomgå strikt bakgrundskontroll. Du kan förvänta dig de bästa resultaten när du anställer oss för dina rengöringsbehov I Göteborg. Våra städare har oöverträffad expertis och gör dem till de bästa yrkesverksamma i branschen.

Topp teknik och raffinerad utrustning

Våra medarbetares expertis smälter harmoniskt med topp teknik och raffinerad utrustning för att ge oöverträffade resultat. Du kan förvänta dig en perfekt look med våra avancerade och pålitliga städtjänster. För att säkerställa 100% kundnöjdhet planerar vi rengöringsprocessen systematiskt och djuprensar alla områden med oklanderlig precision.

Ärlig och öppen praxis

Vi använder oss inte av några felaktiga metoder för att få onödig fördel. Vår metod för tillvägagångssätt är också transparent och ärlig. Vi erbjuder en kostnadsfri offert när du närmar oss oss med dina -rengöringsbehov I Göteborg. Vår prissättningsmetod är den bästa i branschen. Du kan förvänta dig hög prisvärd hos oss. Vi får också jobbet gjort i tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet. Du behöver inte bry dig om några dolda utgifter när du anställer oss.

Om du vill hålla ditt kontor snyggt, rent och hälsosamt på ett överkomligt sätt kan du välja våra Goteborg-kontorsstädtjänster.


FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Som ett pålitligt och ansvarsfullt kontorsstädföretag i Goteborg komplicerar vi inte saker. Vår strategi är mycket enkel och enkel. När du anställer oss levererar vi tjänster av hög kvalitet i tid med ett tydligt fokus på hållbarhet. Våra tjänster kostar inte en arm och ett ben. Du kan förvänta dig fantastisk oöverkomliga priser med våra tjänster. Vi tar bara ut vad vi visar i offerten. En snabb fördel är en annan fördel som kan kopplas till våra tjänster. Du kan också kontakta oss för nödkontorstädning.

Vi tror på att erbjuda kunderna maximal bekvämlighet när det gäller att erbjuda betalningssystem. Du kan göra betalningen med nästan alla typer av kreditkort. Företagskontroller accepteras också av oss. Du kan också göra online-betalning. Kundens bekvämlighet är vår främsta prioritet. Om du köper ett av våra årliga kontorsstädpaket kan du betala i månatliga cykler.

Ja; Vi erbjuder affärsansvarsförsäkring för våra kunder. Du kan förvänta dig allmänt ansvar, arbetstagares ersättning och autopolicy hos oss. Som ett känt städföretag I Göteborg håller vi försäkringar för att skydda dig mot egendomsskador och personskador. Eftersom vi fokuserar på att bygga varaktig relation med våra kunder gör vi engagerade och uppriktiga ansträngningar för att skydda deras rättigheter och intressen.

Ingen vill bjuda in främlingar med kriminell bakgrund till sitt kontor. Det är exakt varför många frågar städföretag om bakgrundskontroller. Som en engagerad och pålitlig leverantör av kontorsstädningstjänster i Goteborg vill vi inte lämna våra kunder några risker. Alla våra anställda måste genomgå ofta bakgrundskontroller. Denna metod för tillvägagångssätt eliminerar alla risker med att bjuda in främlingar till ditt kontor.

Ingenting är viktigare för oss än 100% kundnöjdhet. Vi lämnar inte utrymme för avvikelser i våra kontorsstädprojekt. Allt görs med optimal noggrannhet och ansvar. Men om du hittar några problem efter vårt rengöringsbesök, skickar vi omedelbart en professionell för att åtgärda problemet perfekt. Du behöver inte göra någon betalning för att hantera bristerna. Om du investerar i vår pålitliga kontorsstädning I Göteborg garanterar vi inget mindre än finaste kvalitetsarbete.

Vi accepterar din avboknings- eller omplaneringsbegäran 48 timmar i förväg. Om du informerar oss om dina behov inom denna tidsram, underhåller vi dina intressen positivt. Avbokningar i sista minuten accepteras inte.

Ja; Vi erbjuder olika typer av rabatter för våra kunder. Våra rabatter i kombination med oslagbar prissättning motiverar många människor att anställa oss för deras rengöringsbehov I Göteborg. Om du väljer våra månatliga eller årliga paket kan du förvänta dig många fler fördelar. Vår ultimata prioritet är att säkerställa 100% kundnöjdhet. För att uppnå detta mål erbjuder vi en sällsynt blandning av högsta kvalitet och otrolig kostnadskompetens för våra kunder.

Boka Kontorsstädning nu.
Nina möller

För mig har det fungerat fantastiskt. Bra service och nör vår ordinarie personal har varit sjuk eller ledig har vi alltid blivit erbjudna vikarie.All personal är proffsiga och utför ett noga och bra arbete. Har aldrig haft något att klaga på. Känner stor trygghet i att anlita Nordjouren och kan varmt rekommendera dem för sina tjänster. 

anna eklund

Tömde källare och garage . Trodde det skulle räcka med en bil, men hela uppfarten var fylld av allt som sparats sedan 1960. Redan nästa dag hämtades resten.
Perfekt eftersom vi inte ens behövde sortera.

Bo Fager

HEJ! Jag vill bara tacka Er för fantastiskt  "samarbete". Ni har skött uppdraget superproffsigt och killarna som kom i morse var supertrevliga. Hälsa dem det!Allt gick så smidigt och killarna var där och hanterade städningen i lägenheten till och med tidigare än avtalat. Ni på Nordjouren har varit så tillmötesgående och pålitliga från första samtalet jag hade mer Er. Jag kommer alltid rekommendera er på Nordjouren ! Ännu en gång TACK 

Kontorsstädning tillhandah책lls i:

Andra tillgängliga tjänster

© 2021 Nordjouren